Kategorier
Säkerhet

Modern design med ILOQ i Örebro 

En så vardaglig sak som att låsa dörren kan ske med stil. Den estetiska sidan är viktig i nybyggda hus, och med ILOQ i Örebro får du både funktion och design. 

Det är omodernt med skramlande nyckelknippor. Den nya tekniken med elektroniska lås är estetiskt tilltalande och erbjuder ett skydd för ditt smarta hem. Inga nycklar kan kopieras utan din vetskap med ILOQ i Örebro, och du behöver inte tillkalla låssmed fler gånger. 

När du installerar ILOQ i ditt hus får du en snygg låsanordning som kan programmeras från din dator eller mobilapp. Det är lätt att ändra inställningar och bestämma vilka besökare som har tillträde till lokalerna. Du kan också tidsbegränsa åtkomsten, exempelvis för hantverkare. 

ILOQ underlättar bevakningen

Det finns många finesser med elektroniska lås och säkerhetslösningar för smarta hem. Flera funktioner kan läggas till, så att du får din fastighet bevakad. Kameror och larm kan kopplas till låssystemet, och du kan se vem som besöker ditt hus när du inte är hemma. 

Det finns moderna lösningar som också är estetiskt snygga och stilrena. Kontakta ett företag som är experter på ILOQ i Örebro så får du mer information och kan välja de tjänster som är aktuella för dig. 

Få trygghet med ILOQ i Örebro

Eftersom låsningen sker elektroniskt, kan du lämna ut en kod som låser upp dörren. När du vill kan du byta ut koden och hålla obehöriga ute. Det är ett smidigt system om det finns många hyresgäster eller anställda som ska kunna komma in där.

Tjuvar har väldigt små chanser att ta sig in om du väljer att skaffa ILOQ i Örebro. Det är också tryggt att inga nycklar kan komma på avvägar. Vissa lås har plastbrickor, som på hotell, andra har taggar som man håller mot en låsanordning. ILOQ  är en smart uppfinning som ständigt utvecklas.