Kategorier
Inredning

Hör av er i tid för homestyling i Stockholm

Ska ni flytta ut och behöver sälja er bostad? Då är det värt att läsa på mer om homestyling. Er bostad i Stockholm kan öka markant i pris med rätt styling.

Att styla på egen hand är visserligen roligt, men inte när man själv är mitt uppe i en flytt. Eller om man redan har ett heltidsjobb, en familj, några hobbies och ska hinna med livet runt omkring. Då är det helt enkelt bäst att höra av sig till en expert på homestyling. Det kanske inte verkar så svårt, bara ta några foton på hemmet och lägga upp. Men det är lite svårare än så.

Alla människor attraheras av olika saker, och vi blir glada av olika saker. Kanske du är förtjust i din fondvägg i mörkgrönt som föreställer en djungel, och i alla plantor som står spridda runt omkring i lägenheten. Det är inget fel i det. Men det är svårare att hitta en köpare om lägenheten är helt nischad efter din stil. Med en expert på homestyling kan du få hjälp att neutralisera inredningen och attrahera fler.

Homestyling i olika grad underlättar

Ibland behövs det inte så mycket för att ett hem ska se luftigt, trevligt och välkomnande ut. Kanske det räcker med en filt, några extra dekorationer, eller att man flyttar ut den gamla soffan och ersätter den med en ny soffa i en mer neutral färg. Det är dock inte det enklaste att få tag på när man bara behöver den för ett par fotografier. Med en homestylist så kan ni få tag på precis det ni behöver.

Det gäller även när ni inte har några möbler kvar alls i lägenheten. Det är svårare att sälja en lägenhet som inte har några möbler, eftersom köparna oftast har svårt att se sig själv leva där. Det är bra att ta fotografier med möbler som gör att köparen känner sig lockad att bygga sitt eget hem, eftersom de känner igen sig i stylingen.