Om oss

Tingstorget är mer än bara en blogg; det är en mötesplats för alla som är fascinerade av fastighetsmarknaden och söker en plats att kalla hem. Vi är en samling passionerade mäklare, inredningsentusiaster, och boendeexperter som delar med oss av våra insikter och erfarenheter för att hjälpa dig att göra informerade beslut – vare sig det handlar om att köpa, sälja, hyra eller bara skapa ett hem där hjärtat kan bo.

Vår vision

På Tingstorget strävar vi efter att vara den mest pålitliga och inspirerande källan för alla som står inför livets stora beslut: att hitta ett nytt hem. Vi förstår att varje hemaffär är unik och fylld med känslor, drömmar och förväntningar. Vår vision är att förenkla denna komplexa process genom att förse dig med klarsynta råd och genuina perspektiv.

Vårt team

Vårt team består av branschexperter med åratal av erfarenhet inom fastighetsmäkleri, inredningsdesign och fastighetsförvaltning. Varje medlem av Tingstorget bidrar med sin unika kunskap och lokala expertis för att se till att du alltid får de senaste och mest relevanta råden.

Emma Johansson – Grundare och Chefsredaktör. Emma har ett förflutet som mäklare med ett brinnande intresse för arkitektur och design. Hon vet precis hur man skapar intresse kring objekt och hur man navigerar i affärer med ett personligt touch.

Lars Svensson – Ekonomisk rådgivare. Med bakgrund inom fastighetsekonomi är Lars hjärnan bakom våra insikter kring marknadsanalyser och investeringstrender.

Sofia Nilsson – Inredningsguru. Sofia har ögat för detaljer och skapar magi i varje rum. Hon delar med sig av sina bästa tips för att förvandla hus till hem.

Vårt löfte

På Tingstorget är vårt löfte enkelt – att alltid erbjuda ärlig och uppriktig information som hjälper dig att fatta beslut som känns rätt. Vi förbinder oss till transparens i våra analyser och opartiskhet i våra rekommendationer.

Engagera dig

Vi tror på kraften i samhället. Din röst och din erfarenhet är lika viktiga som vår egen. Dela gärna med dig av dina tankar, frågor och erfarenheter genom att kommentera på våra inlägg eller kontakta oss direkt. Ditt engagemang hjälper oss att göra Tingstorget till en ännu rikare och mer givande plats för alla.