Kategorier
Säkerhet

Elektroniska lås passar alla 

En ny och praktisk uppfinning du ser ofta numera är elektroniska lås. Smarta lås kräver inte att du behöver hålla reda på nycklar som lätt kommer på avvägar. 

Uppfinningar ska underlätta vardagen, och det gör elektroniska lås. De blir alltmer populära och finns i en mängd varierande utföranden. Det finns kodlås, lås med kortläsare och det finns fingeravtrycksläsare. Det finns något för alla människor i skiftande åldrar. 

Fördelen med elektroniska lås är förstås att du slipper skramla med nyckelknippor, gömma nycklar eller vara rädd att fel person kommer över en kopia. Eftersom låset är digitalt kan det lätt programmeras om med information om vem, var och när någon får tillträde till en lokal. 

Elektroniska lås för äldre 

När du väljer elektroniska lås i ditt hem kan de kopplas till både larm och kameror för övervakning. Är du inte hemma kan du följa med på appen i din telefon vad som händer i ditt hus. Du slipper hålla reda på nycklar och du kan enkelt larma på och larma av, även på distans. 

Är du äldre kan du ha stor nytta av ett kodlås eller ett lås med fingeravtrycksläsare. Då riskerar du aldrig att låsa dig ute. Det kommer nya tekniska uppfinningar hela tiden, så du har många möjligheter som privatperson att uppgradera dina låsfunktioner. En bra låsfirma hjälper dig med allt det praktiska. 

Företaget vinner på elektroniska lås 

Du som äger ett företag har mycket att vinna när det gäller elektroniska lås. Du kan släppa in hantverkare under en begränsad tid och du kan bestämma vilken personal som har tillgång till vissa rum. 

Du kan också se vem som vistas i lokalerna och under vilken tid. Det går att få fram olika inloggningar och har du kameraövervakning och sensorer i kombination med larm kan du på distans skrämma bort vilken tjuv som helst.

För att kunna få mer information besök hemsida: nimly.se